Constructii Civile si Industriale

Avand o vasta experienta in domeniu, executam lucrari de constructii, amenajari interioare, exterioare, constructii la rosu si la cheie, consolidari pentru: case, vile, apartamente, cladiri de birouri, spatii comerciale, etc. Amenajari exterioare: zidarie, tencuieli, zugraveli, placari cu polistiren, gleturi, gresie, faianta, tencuieli decorative, finisaje interioare cu vopsele lavabile si decorative, montaj parchet, aplicare gresie, fainta, rigips,extinderi mansardari,instalatii electrice si sanitare. De asemenea realizam proiecte pentru case, vile, restaurante, spații comerciale și industriale si obtinem Autorizatie de construire si avize pentru Certificatul de urbanism etc.

Edilitare si Comunicatii

Companie cu experienta in domeniul telecomunicatiilor efectuam lucrari complete in vederea constructiei si dezvoltarii retelelor de fibra optica. Cu ajutorul personalului calificat va putem oferi urmatoarele servicii:
- cablari structurate (sapaturi incluse)
- pozare aeriana a cablurilor
- pozare subterana a microtuburilor si a microfibrelor pentru telecomunicatii.
In cazul in care aveti intrebari sau doriti sa obtineti mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.

Inchiriere Utilaje

Oferim spre inchiriere urmatoarele utilaje: Autobasculante 6x6,6x4, Excavatoare, Buldoexcavatoare, Miniexcavatoare, Incarcator frontal, Auobasculante cu macara 6x2,4x2

Constructii Drumuri si Terasamente

Executam la comanda:
Terasamente de drumuri
Perne de piatra pentru construcții civile și industriale
Excavări generale pentru construcții civile și industriale
Furnizor de piatra orice dimensiune
Furnizor de nisip de rău
Furnizor de agregate de balastieră
Închiriere de utilaje
Închiriere de autobasculante
Demolări și evacuare Moluz
Pământ vegetal
Pământ umpluturi (loes)
Nisip umpluturi

ABONARE NEWSLETTER

Introduceti adresa dvs. de e-mail pentru abonare la newsletter. Cu ajutorul newsletter-ului vei fi la curent cu tot ce e nou.